به یاد شهیدان حادثۀ انفجار سفارت ایران در لبنان؛
آن ها که باد کاشته اند امروزدر سرزمین های امن خود ، توفان درو می کنند
روز بیست و هشتم آبان ماه ۱۳۹۴ مصادف با دومین سالگرد شهادت حجت الاسلام ابراهیم انصاری، رایزن فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در لبنان است که طی حملات انتحاری تروریستهای وابسته به القاعده به سفارت ایران، به آرزوی دیرین خود رسید و به فیض شهادت نائل شد. ایشان پس از این واقعه به واسطۀ حوزۀ وسیع فعالیتهای فرهنگیشان در کشورهای عربی و آفریقایی به شهید اقتدار فرهنگی معروف شد.
بعد از این حادثه گروه سلفی گردان عبدالله عزام مسئولیت آن را بر عهده گرفت و در پیامی ویدیویی، بمب گذاریها را اقدامی تلافی جویانه در ارتباط با جنگ داخلی سوریه و حمایت ایران از بشار اسد عنوان کرد. همان زمان گفته شد که غضنفر رکن آبادی سفیر وقت جمهوری اسلامی ایران در لبنان نیز از اهداف اصلی این حملۀ تروریستی بوده است.
آقای رکن آبادی نیز آرزوی شهادت داشت و حتی میگفت از شهید انصاری یاد گرفتهام آن قدر مبارزه کنم تا به دست دشمنانی که بارها نامشان در قرآن ذکر شده به شهادت برسم و متاسفانه فعلاً رکن آبادی عزیز هم در کنارمان نیست. ایشان از هنگام وقوع فاجعۀ منا ناپدید شد و با این اتفاقات بار دیگر نقش پررنگ کشور عربستان در ایجاد ناامنیهای منطقه بیشتر به چشم آمد.
پس از عملیات تروریستی مقابل سفارت ایران، بسیاری از سرکردگان گروههای تکفیری اعلام کردند که این تازه آغاز کار است و عملیات آنها ادامه خواهد داشت. شاید در آن روزها کمتر کسی میتوانست حدس بزند که این گروهها با حمایت صهیونیسم بین الملل و بعضی از قدرتهای غربی و کشورهای منطقه و همسایگان عرب، چگونه به منابع ثروت و قدرت دست یافته و حوزههای فعالیتهای تروریستیشان را گسترش میدهند.
اما حالا شاهد آن هستیم که این بازی از کنترل بازی گردانهای اصلی خود نیز خارج شده و مرزها را درنوردیده و قلپ اروپا و قارۀ سبز را نشانه گرفته است. دولتمردان غربی که مرزهای خود را مصون و امنیت کشورهایشان را پابرجا میدانستند، امروز به مهلکه ای گرفتار آمدهاند که شاید در خواب نیز آن را نمیدیدند.
چه کسی فکر میکرد که تفکر تندرو، بی منطق و بی رحمی که به نام اسلام و به دست سیاستمداران غربی بذر آن در خاورمیانه کاشته شد و پا گرفت و توانست در برابر سفارت ایران در لبنان شهید انصاری و دهها نفر از انسانهای بی گناه دیگر را به خاک و خون بکشد، امروز در پاریس قدرت نمایی کرده و شهروندان معمولی این شهر را فدای سوداهای زیادت طلبانۀ سیاست مداران غرب بکند.
نکتۀ قابل توجه اینکه شهادت دهها تن از اهالی لبنان که در حملات همین گروههای تندرو و به فاصله کمی قبل تر از حوادث پاریس اتفاق افتاد، در مجامع بین المللی نادیده گرفته شده و به حاشیه رانده شد؛ اما انفجارهای پاریس با تمام جزئیات آن بلافاصله به سرخط اول همه خبرگزاریها و رسانههای مکتوب و غیر مکتوب تبدیل شد که این روند همچنان ادامه دارد.
شاید همین تبعیضها و ارزشهای متفاوتی که برای حیات انسانها در دو سوی کره زمین در نظر گرفته میشود، خود به گسترش نابسامانیهای بین المللی دامن می زند. البته نقش رژیم صهیونیستی را نیز در رشد تفکرات تکفیری در منطقه و ترویج تروریسم بین الملل نباید نادیده گرفت. در حادثۀ انفجار سفارت ایران در لبنان و شهادت رایزن فرهنگی ایران، سخنگوی وزارت امور خارجۀ کشورمان، اسرائیل را برای رهبری این عملیات محکوم کرد و صهیونیستها و مزدوران آنها را مسئول آن فاجعه دانست.
حجت الاسلام انصاری به کرات میگفت میخواهم به دست دشمن اصلی مان شهید شوم، همان که اعراب مسلمان و همسایههای منطقه را به جان یکدیگر انداخته است و منظور ایشان از دشمن اصلی رژیم اشغالگر قدس بود.
امروز سیاست مداران و دولتمردان غربی، رژیم سلطه طلب صهیونیستی و تعدادی از همسایگان عرب و غیر عرب ایران که حامیان اصلی داعش و القاعده و دیگر گروههای تکفیری در منطقه هستند، میتوانند در انتظار باشند. آنها که در خاورمیانه باد کاشتهاند حالا در سرزمینهای امن خود، توفان را درو خواهند کرد.