فراخوان نقص فنی 630 هزار خودروی پورشه، بنز و اپل/ خودروهای آلمانی و ژاپنی در تیررس انتقادات جهانی

فراخوان نقص فنی 630 هزار خودروی پورشه، بنز و اپل/ خودروهای آلمانی و ژاپنی در تیررس انتقادات جهانی
اقدام اخیر شرکت فولکس واگن و به دنبال آن میتسوبیشی ژاپن، مسئولان دولتی آلمان را به عنوان یکی از برترین خودروسازان جهان برآن داشته، تا از شرکت های بزرگی مانند پورشه، اپل و بنز هم برای چک کردن دستکاری در اطلاعات میزان مصرف سوخت و همچنین میزان اطلاعات نمایش آلاینده های خروجی خودروهای تولیدی نیز فراخوان داشته باشد.

شرکت های خودروسازی آئودی، پورشه، مرسدس، فولکس واگن و اپل آلمان، ۶۳۰ هزار دستگاه خودرو را برای اعمال تغییراتی مرتبط با انتشار آلاینده ها، فراخوان می کنند.

این فراخوان از آنجا اعلام شد که روز گذشته وزیر حمل و نقل آلمان در پی تحقیقات بر روی ۵ شرکت خودروسازی، خود را موظف به فراخواندن شرکت‌های خودروسازی آلمانی و ۱۰۰ هزار خودرو کرد، چراکه این تحقیقات نشان داده است که این شرکت‌ها برای جلب رضایت مشتری نرم افرازی مخفی نصب کرده که اطلاعات مربوط به دی اکسید کربن موجود را دستکاری کرده‌اند و از نرم‌افزاری استفاده می‌کنند که با تغییر دمای هوا، سیستم تصفیه آلاینده‌های هوا را در موتور خودروها از کار می‌اندازد.

همچنین در طی روهای اخیر، مقامات ژاپن به دنبال افشای دستکاری در اطلاعات مربوط به میانگین مصرف سوخت توسط شرکت خودروسازی میتسوبیشی موتورز، این شرکت را مورد بررسی قرار دارند.

یوشی‌هیده سوگا سخنگوی دولت ژاپن گفته که موضوع بسیار جدی است و میتسوبیشی موتورز تا ۲۷ آوریل (۸ اردیبهشت) فرصت دارد تا گزارشی کامل درباره آزمایش‌های انجام شده و میزان دستکاری در اطلاعات را ارائه دهند.

وی در ادامه گفت: بر اساس اطلاعاتی که در جریان یورش به دست ما رسید و گزارشی که شرکت میتسوبیشی تهیه کرده است، می‌خواهیم هرچه زودتر میزان خطای انجام شده را روشن کنیم. ما به این موضوع رسیدگی می‌کنیم و از امنیت این خودروها اطمینان حاصل می‌کنیم.

طبق گزارش رویترز سهام شرکت میتسوبیشی از صبح امروز پنجشنبه، راکد مانده است و در صورتی که تمام روز به همین منوال پیش رود، سهام این شرکت به میزان دو سوم کاهش خواهد یافت.

دفاتری که مورد یورش قرار گرفته‌ است، دومین مجتمع صنعتی بزرگ میتسوبیشی در ژاپن است و علاوه بر تولید خودرو مرکز پژوهش نیز هست.

این دستکاری در دو مدل خودرو، ۱۵۷ هزار دستگاه تولیدی خود میتسوبیشی و ۴۶۸ هزار تولیدی شرکت نیسان انجام شده است.

همه آن‌ها مدل مینی هستند که در ژاپن بسیار محبوب‌اند اما در بازارهای دیگر موفقیت چندانی نداشته‌اند.

به دنبال انتشار این اخبار، شرکت پژو فرانسه که توسط ماموران دولتی بازرسی شده و هیچ تخلفی در این خودروها صورت نگرفته است.

همچنین در ده سال گذشته فولکس واگن نرم‌افزار ویژه‌ای روی خودروهای دیزلی خود کار گذاشته بود که هنگام معاینه فنی میزان آلاینده‌های خودرو را کمتر از حد واقعی نشان ‌می‌داد.

در واقع شرکت‌های خودروسازی برای بهره وری بیشتر و جلب رضایت مشتری میزان مصرف سوخت و مقدار دی اکسید کربن خودررو را دستکاری می‌کنند. مقامات مسئول در حال بررسی هستند که آیا شرکت‌های خودروسازی به دلیل نیاز و ضرورت از این نرم‌افزار استفاده کرده‌ یا آگاهانه به آلودگی هوا کمک کرده‌اند.

براساس مقررات اتحادیه اروپا، سامانه های پاکسازی مواد آلوده کننده، برای حفاظت از موتورخودروها یا جلوگیری از وقوع حوادث احتمالی، در دمای پایین خاموش می شوند. اما این احتمال وجود دارد که برخی از شرکت های خودروسازی از این مقررات برای فرار از قوانین، سوء استفاده کرده باشند.
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.