ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | 2 | 3 | ||||
4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 |
11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 |
18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 |
25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 |
کسانی که معمولا بعد از غذا کشمش میخورند، قند خونشان نسبت به کسانی که از سایر تنقلات فرآوری شده استفاده میکنند، ۲۳درصد کاهش دارد و کسانی که ناشتا کشمش میخورند، فشار خونشان ۱۹درصد کاهش مییابد، مصرف کشمش بهعنوان یک میان وعده برای افراد مبتلا به دیابت نوع دوم انتخاب کاملا مناسبی است.
مطالعات نشان میدهند میوههای خشک مثل آلو، خرما و کشمش، نسبت به میوههای تازه آنتی اکسیدانهای قویتری هستند و به همین دلیل است که خوراکیهای سرشار از آنتیاکسیدان مانند کشمش در کنترل و درمان سرطان موثر است.
انتهای پیام/