ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | 2 | 3 | ||||
4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 |
11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 |
18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 |
25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 |
خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران؛ انار یکی از میوه های خوشمزه و پرطرفدار فصل پاییز است که فواید زیادی برای بدن دارد، این میوه پر خاصیت یک تصفیهکننده خون بوده و برای سلامت کبد بسیار مفید است و مطالعات متعددی نشان داده است که عادت به خوردن این میوه مانع تشکیل پلاکهای دندانی و بروز پوسیدگی دندان می شود.
این میوه افزون بر خاصیت تصفیه کنندگی خون در خفظ سلات قلب و پیشگیری از ابتلا به بیمای های قلبی بسیار موثر است، انار احتمال ابتلا به بیماری های قلبی را با کاهش فشارخون، جلوگیری از اکسید شدن LDL و تشکیل پلاک در دیواره عروق پایین می آورد که در نتیجه ریسک ابتلا به گرفتگی عروق کم می ش
انار غنی از آنتی اکسیدانهای قوی است و به دلیل وجود یک ماده مفید در ان خاصیت ضد سرطانی دارد که رشد تومورهای سرطانی را کند می سازد.
انار برای سلامتی قلبوعروق، جلوگیری از تصلب شریانها و سکتهها، جلوگیری از پیری زودرس و آلزایمر و پیشگیری از سرطانها بهویژه سرطان پروستات مفید است
آب انار خاصیت میکروبکشی و ضذعفونیکنندگی دارد. یک انار معمولی 40درصد نیاز روزانه بدن به ویتامین C را تامین میکند و منبع خوبی از اسیدفولیک، پتاسیم و آهن است.
انار تشکیل پلاک عروق را تا 30درصد کاهش میدهد و عطش را برطرف می کندو خنککننده بوده و برای درمان اسهال، آرتریت، زردی و بواسیر مفید است.
انتهای پیام/